2011. augusztus 25., csütörtök

Virtua Tennis 3 PS3:
A következő generációs Virtua Tennis megérkezett! Virtua Tennis 3 alapul óriási sikert arcade verzió, és a híres sorozat a hatalom a következő generációs konzol lehelt új életet. És természetesen a játék továbbra is könnyen kezelhető és nehezen ellenőrizhető éppen ez a koncepció szereti rajongók a világ minden hot!

A Virtua Tennis sorozat végén ismét a fokozott fotorealisztikus grafika és fejlett játékos animációk ász: Mind a funkciók tökéletesen hangolt a viselkedése és jellemzői a számos modern profik.

Hála a hatalom a modern konzolok, most már pontosan láthatja, hogyan kell változtatni az arcvonások a játékosok, miközben részt vesznek az egész világon, hogy csatlakozzanak a versenyt. Kérdezd a csillagokat a tenisz a járdán, és a föld, amelyet választott ki! Ehhez már az új játékosokat és továbbfejlesztett AI elérhető. Virtua Tennis 3 emeli a mércét a címet a legjobb tenisz játék a világon ismét egy kicsit magasabb. A karrier módban utazik szerte a világban, és próbálja magát a legnagyobb nevek a sportág.

Ha érdekelt, kérjük iratkozzon fel a legjobb e-mail =)

3 ... 2 ... 1 ... ÜDVÖZLETTEL =)
Ár: 15 EUR